Fotografies originals pel teu àlbum de vacances

L’estiu és temps de retrobaments, d’alegries i d’emocions. És una època on la majoria de tardes, vespres i caps de setmana els tenim compromesos per estar amb els que més estimem. Les fotografies van amunt i avall, tots volem immortalitzar aquells moments en què estem tots junts gaudint d’una bona estona.

Nois i noies que durant el curs escolar han marxat d’Erasmus ara tornen a casa, amics que treballen a l’estranger aprofiten les vacances per fer-nos una visita, familiars que no podem veure tan sovint com voldríem es desplacen a casa nostra aprofitant els dies de festa… i diversos retrobaments que fan que berenars, sopars, festes i celebracions siguin el dia a dia dels mesos de juliol i agost. I és que a l’estiu volem aprofitar al màxim de temps per estar amb els nostres familiars i amics que durant l’any no tenim al nostre costat.

Els àlbums de fotografies, els imprescindibles de cada estiu

Segur que molts de vosaltres aprofiteu les vacances per fer aquells àlbums de fotografies que tant ens agrada mirar quan tornem a la rutina al mes de setembre. Els més manetes aposten per àlbums creatius i personals fets a mà; els més tecnològics buscaran aquell programa que els permeti fer més virgueries amb les seves fotos; i els més sentimentals buscaran captar amb imatges aquelles mostres d’afecte que es viuen durant els retrobaments.

Però… com podem omplir el nostre àlbum amb imatges originals, espontànies i amb un toc diferenciador? Posar un fotomaton en una d’aquestes festes de retrobaments és una bona elecció per obtenir una fotografia divertida que captarà l’essència del moment: un gran somriure, una abraçada plena de sentiment, un petó d’enyorança, llàgrimes d’alegria… Vosaltres només haureu de posar-vos davant de la càmera i ser tal com sou: la cabina fotogràfica serà l’encarregada d’immortalitzar aquell moment amb la seva mostra d’afecte.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *