Mes de maig, mes de comunions

El vestit, els accessoris, les sabates, el pentinat, el banquet, el restaurant, les invitacions, els recordatoris, la decoració, el racó de les llaminadures i el fotògraf són els aspectes essencials que hem de tenir en compte a l’hora d’organitzar les comunions, un gran esdeveniment on familiars i amics es reuneixen per celebrar aquesta gran festa.

Tal i com passa en els casaments, en les comunions cada vegada són més comunes les llistes de regals. Antigament, els regals típics eren el rellotge, les arracades i la medalla amb la cadena o amb l’agulla, però ara els nens i nenes ja demanen regals més tecnològics com, per exemple, smartphones, tablets, mòbils, ordinadors, consoles… i també bicicletes o patins.

L’animació per a les comunions, la part més esperada

Un cop acabat l’àpat, els més petits volen divertir-se i passar una bona estona. Espectacles de màgia, pallassos, jocs, pinta-cares, festes temàtiques, cinema, castells inflables… són algunes de les propostes que podem trobar en les comunions. Però si vols aportar un toc diferenciador et recomanem posar un fotomaton. Petits i grans recordaran l’estona de disbauxa davant de la cabina fotogràfica i podran escollir a cada moment aquella perruca, aquella ullera gegant, la màscara del seu superheroi preferit… que més els agradi per posar-se davant de la càmera i fer-se una fotografia ben original i ben divertida.

No t’ho pensis més, amb el fotomaton t’enduràs un bon grapat de records que no et podrà treure ningú.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *