el poder de las imágenes

El poder de les imatges

De ben segur que més d’una vegada has escoltat la famosa dita “una imatge val més que mil paraules”. Aquesta frase explica el poder de les imatges a l’hora d’explicar una història o un fet viscut. I és que a la gran majoria de nosaltres ens agrada mostrar el nostre dia a dia a partir de fotografies.

Ara que ja hem entrat en l’època de vacances, les xarxes socials treuen fum amb imatges: un bany a la platja amb la família, un còctel a una terrassa acompanyats de la nostra parella, una festa amb els amics, un casament a una masia, un comiat de soltera, el nostre proper viatge… i un pilot d’activitats més. Ens agrada mostrar què fem en tot moment i també conèixer què fan les persones que formen part dels nostres cercles. Curiosament, però, tot el que compartim són moments d’oci viscuts envoltats de les persones que més estimem.

Compartim moments de felicitat

Avui en dia, gràcies als smartphones, el poder de les imatges està molt present en els nostres dies. Tenim la possibilitat de capturar instants en tant sols uns segons i amb un sol clic els podem compartir directament a les xarxes socials perquè les vegi tothom qui volem que les vegi.

T’has preguntat mai per què expliques tot el què et passa a les xarxes socials? Potser és perquè creus que si publiques aquests moments de felicitat viscuts s’intensificaran? Potser és perquè t’agrada compartir amb les persones que més estimes què és el que estàs fent? Potser perquè t’agrada ser popular i vols aconseguir molts m’agrada i comentaris a la teva fotografia?

Atura’t un moment i pensa: què és el primer que et ve el cap de l’últim cop que has xafardejat les xarxes socials? De ben segur que és una imatge que per alguna raó o per una altra t’ha cridat l’atenció. Sigui de manera conscient o inconscient, el poder de les imatges està latent en tot moment.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *