Un recuerdo

Un record per a tota la vida

Un record és allò que ens serveix per a recordar a alguna cosa o a alguna persona. Etimològicament parlant, la paraula record deriva del llatí recordare composta pel prefix re-, que significa de nou, y –cordare, que ve de la paraula cordis i significa cor. Així doncs, recordar significa “tornar a passar pel cor“.

A les nostres vides hi ha dies molt espercials que recordem sempre amb un gran somriure: el naixement d’un fill, una festa d’aniversari, el nostre casament, un gran esdeveniment de la nostra empresa, la despedida de soltera de la nostra millor amiga… Són moments plens d’emocions i tots ells són els que configuren la nostra memòria i estan presents sempre en el nostre cor.

Guarda’m un record

Segur que molts de vosaltres teniu a casa petits records de dates importants a la vostra vida, d’indrets especials que heu visitat, de llocs que tenen un significat important per a vosaltres… Això és perquè necessitem tenir alguna cosa palpable per a reviure els nostres millors records durant la resta de l’any i inclús, de la nostra vida. Un bon exemple de record són les fotografies. Encara que passin els anys, quan obrim el nostre bagul dels records ple d’imatges sembla que ens estiguem transportant anys enrere i tornem a viure aquell moment que tant ens va emocionar.

Gràcies a la digitalització de les imatges, ara ja no hem d’esperar els llargs processos de revelat de fotografia, i podem tenir les imatges a l’instant en el nostre ordinador o dispositiu mòbil. A tots ens agrada captar aquell moment especial, l’essència del segon, i sempre portem a sobre una càmera o bé el nostre telèfon per poder immortalitzar el moment.

A molts de nosaltres ens agrada captar els moments que ens emocionen d’una manera diferent i divertida: passegem pel passeig de la platja i ens fem fer un retrat o una caricatura per un artista ambulant, ens posem dins d’una cabina de fotomaton per immortalitzar aquell moment i que el record quedi guardat a la nostra memòria, ens fem selfies amb els qui més estimem… busquem l’essència del moment. El fotomaton és una altra eina que tenim per a captar instants de forma graciosa i diferent. Heu provat aquesta experiència?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *